Meloensalade met parmaham
Ingrediënten
Voor 2 personen:
- Cantaloupe meloen – half stuk
- Rucola – 50 gram
- Cherrytomaten – 250 gram
- Parmaham – 70 gram
- Mozzarella mini – 75 gram
- Honing – 1 el
In huis:
- Knoflook – 1 teen
- Olijfolie – 2 el
- Peper en zout – naar keuze
Categorie: Vlees
Bereidingstijd: 30 minuten
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 220 graden.
1) Pel en pers de knoflook. Snijd de meloen in stukjes. Giet de mozzarella af. Was de cherrytomaatjes en snijd doormidden.
2) Verdeel de parmaham over een ovenblad. Bak de parmaham in 10 minuten krokant in de oven.
3) Doe de geperste knoflook, olijfolie, honing en peper en zout naar keuze in een kommetje en meng tot een dressing.
4) Verdeel de rucola over de borden, gevolgd door de meloen, cherrytomaten, parmaham en mozzarella. Garneer met de dressing.