Linzensalade met rode biet en feta

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Rode biet (gekookt) – 400 gram
  • Linzen – 160 gram
  • Rucola – 50 gram
  • Peterselie – 2 handen
  • Walnoten – 4 handen
  • Feta – 100 gram

In huis:

  • Rode ui – 1 stuk
  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze
Linzensalade met rode biet en feta

Categorie: Vegetarisch
Bereidingstijd: 15 minuten 

Hoe maak je het?

1) Pel en snipper de rode ui. Snijd de gekookte rode biet in schijfjes. Open het blik met linzen en giet af. Haal de feta uit de verpakking en snijd in stukken. Pluk de peterselie en snijd klein.

2) Verhit 1 eetlepel olijfolie en fruit de rode ui aan. Voeg de linzen toe en bak kort mee.

3) Verdeel de rucola over de borden, gevolgd door de linzen, rode biet en feta. Garneer de salade met peterselie en walnoten.