Pitabroodje met kip, gegrilde groenten en feta
Ingrediënten
Voor 2 personen:
- Aubergine – 1 stuk
- Rode paprika – 1 stuk
- Courgette – half stuk
- Koriander – 1 hand
- Pitabroodjes – 4 stuks
- Kipdijfilet – 385 gram
- Feta – 75 gram
In huis:
- Rode ui – 1 stuk
- Olijfolie – 2 el
- Peper en zout – naar keuze
Categorie: Kip
Bereidingstijd: 20 minuten (+ 5 minuten in de oven)
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 180 graden.
1) Pel en snipper de rode ui. Snijd de aubergine, rode paprika en courgette in lange plakken. Snijd de kip in stukjes. Haal de feta uit de verpakking en verbrokkel. Pluk de koriander.
2) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grillpan en gril de aubergine, rode paprika en courgette.
3) Doe de pitabroodjes circa 6 minuten in de inmiddels voorverwarmde oven totdat ze goud gekleurd en krokant zijn.
4) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak de kip.
5) Haal de pitabroodjes uit de oven en snijd ze open. Beleg de broodjes met de gegrilde groenten, kip en feta. Garneer met de koriander.