Biefstuk salade

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Cherry tomaten – 250 gram
  • Rucola – 85 gram
  • Stokbrood met kruidenboter – 1 stuk
  • Biefstuk – 2 stuks
  • Parmezaanse kaas – 45 gram
  • Zongedroogde tomaten – 100 gram
  • Cremaceto (balsamico dressing) – naar keuze

In huis:

  • Boter – 2 mespunten
  • Peper en zout – naar keuze
Biefstuk salade

Categorie: Vlees
Bereidingstijd: 20 minuten 

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 180 graden.

1) Was de cherrytomaten en snijd in stukken. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en snijd in stukken. 

2) Verhit 2 mespunten boter in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur (ca. 5 minuten). Haal de biefstuk uit de pan en snijd in plakken.

3) Doe het stokbrood in de inmiddels voorverwarmde oven en bak in ca. 8 minuten af.

4) Verdeel de rucola over de borden, gevolgd door de cherrytomaten, zongedroogde tomaten, biefstuk plakken en parmezaanse kaas. Garneer met cremaceto naar keuze.