Bladerdeeg met gegrilde groenten

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Courgette – 1 stuk
  • Aubergine – 1 stuk
  • Avocado – 1 stuk
  • Rode peper – half stuk
  • Geraspte kaas – 50 gram
  • Parmezaanse kaas – 45 gram
  • Bladerdeeg op rol – 1 rol

In huis:

  • Knoflook – 1 teen
  • Olijfolie – 2 el
  • Peper en zout – naar keuze
Bladerdeeg met gegrilde groenten

Categorie: Vegetarisch
Bereidingstijd: 30 minuten (+ 20 minuten in de oven)

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 220 graden.

1) Was de courgette en aubergine en snijd met een kaasschaaf in dunne plakken. Was de rode paprika en snijd in stukken. Snijd de rode peper klein.

2) Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grillpan en grill de courgette, aubergine, rode paprika en rode peper.

3) Rol de bladerdeeg uit en beleg met de geraspte kaas. Verdeel hier de gegrilde courgette, aubergine, rode paprika en rode peper overheen. Gevolgd door de geperste knoflook, peper en zout naar keuze en de helft van de parmezaanse kaas.

4) Zet het geheel voor 15 tot 20 minuten in de oven. Verdeel hier vervolgens de overige parmezaanse kaas erover.