Ravioli ovenschotel

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Paprika – 1 stuk
  • Spinazie – 200 gram
  • Champignons – 125 gram
  • Italiaanse kruiden – 2 tl
  • Verse ravioli – 250 gram
  • Geraspte kaas – 75 gram
  • Tomatenblokjes – 400 gram

In huis:

  • Ui – 1 stuk
  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze
Ravioli ovenschotel

Categorie: Vegetarisch
Bereidingstijd: 15 minuten (+ 15 minuten in de oven)

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 200 graden en breng een pan met water aan de kook.

1) Pel en snipper de ui. Snijd de paprika en champignons in stukjes.

2) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit de ui aan. Voeg de paprika en champignons toe en bak even mee. Voeg vervolgens de spinazie toe en laat slinken. Voeg de tomatenblokjes, Italiaanse kruiden en peper en zout naar keuze aan deze pan en verwarm goed door.

3) Doe de ravioli in de pan met inmiddels kokend water en kook 2 minuten. Giet de ravioli af.

4) Verdeel de ravioli over een ovenschaal, gevolgd door de groenten in tomatensaus. Bekleed met de geraspte kaas. Zet het geheel 15 minuten in de oven.