Romige pasta met zalm

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Rucola – 35 gram
  • Rode peper – half stuk
  • Cherrytomaten – 250 gram
  • Zoete puntpaprika – 1 stuk
  • Spinazie – 200 gram
  • Pasta (naar keuze) – 150 gram
  • Zalmsnippers – 150 gram
  • Boursin – 75 gram
  • Parmezaanse kaas – 45 gram

In huis:

  • Ui – 1 stuk
  • Knoflook – 1 teen
  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze
Romige pasta met zalm

Categorie: Vis
Bereidingstijd: 25 minuten 

Hoe maak je het?

Breng een pan met water aan de kook.

1) Pel en snipper de knoflook en ui. Was de cherrytomaten en snijd doormidden. Was de zoete puntpaprika en snijd klein. Snijd de rode peper klein.

2) Verhit 1 eetlepel olijfolie een pan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg de rode peper en zoete puntpaprika toe en bak kort mee. Voeg vervolgens de spinazie toe en laat slinken. Voeg hierna de cherrytomaten, boursin en peper en zout naar keuze toe.

3) Doe de pasta in de pan met inmiddels kokend water en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de pasta af en voeg toe aan het groentemengsel. Voeg hier ook de zalmsnippers aan toe en verwarm alles goed door.

4) Verdeel de pasta over de borden en garneer met de parmezaanse kaas en rucola.