Salade met gegrilde perzik en burrata

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Perzik – 3 stuks
  • Cherrytomaten – 250 gram
  • Veldsla – 50 gram
  • Citroen – half stuk
  • Dipstokjes – 2 handen
  • Burrata – 1 bol
  • Cremaceto – naar keuze

In huis:

  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze
Salade met gegrilde perzik en burrata

Categorie: Vegetarisch
Bereidingstijd: 15 minuten

Hoe maak je het?

1) Snijd de perzik in plakjes. Was de cherrytomaten en snijd doormidden. Haal de burrata uit de verpakking en laat uitlekken.

2) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grillpan en gril de nectarine plakken aan beide kanten.

3) Verdeel de veldsla over de borden, gevolgd door de gegrilde perzik, cherrytomaten, dipstokjes en burrata. Breng op smaak met citroen, cremaceto en peper en zout naar keuze.