Wrap pizza met zalm en groene asperges

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Groene aspergetips – 100 gram
  • Courgette – half stuk
  • Basilicum – 1 hand
  • Italiaanse kruiden – 2 tl
  • Wraps – 4 stuks
  • Gerookte zalm – 100 gram
  • Parmezaanse kaas – 45 gram
  • Tomatenpuree – 70 gram

In huis:

  • Knoflook – 1 teen
  • Olijfolie – 2 el
  • Peper en zout – naar keuze
Wrap pizza met zalm en asperges

Categorie: Vis
Bereidingstijd: 20 minuten (+ 10 minuten in de oven)

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor tot 200 graden.

1) Pel en pers de knoflook. Snijd de courgette in dunne plakken.

2) Verhit een eetlepel olijfolie in een pan en fruit de knoflook aan. Voeg vervolgens de tomatenpuree, Italiaanse kruiden, een scheutje water en peper en zout naar keuze toe en verwarm. Haal de pan van het vuur.

3) Verhit een eetlepel olijfolie in een grillpan en grill de aspergetips. Grill vervolgens de plakken courgette aan beide kanten.

4) Haal de wraps uit de verpakking en verdeel de tomatensaus over de wraps, gevolgd door de mozzarella kaas, courgette, groene aspergetips en gerookte zalm

5) Doe de wraps ca. 10 minuten in de inmiddels voorverwarmde oven. Haal de wrap pizza uit de oven en garneer met basilicum.