Vis florentine

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Rode paprika – 1 stuk
  • Spinazie – 200 gram
  • Ciabatta – 1 stuk
  • Kabeljauw – 2 stukken
  • Room – 125 ml
  • Parmezaanse kaas – 45 gram

In huis:

  • Boter – 1 mespunt
  • Knoflook – 1 teen
  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze
Vis florentine

Categorie: Vis
Bereidingstijd: 20 minuten

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 220 graden.

1) Pel en pers de knoflook. Was de rode paprika en snijd in stukken.

2) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit de knoflook aan. Voeg de rode paprika toe en bak kort mee. Voeg vervolgens de room en parmezaanse kaas toe en verwarm door. Voeg als laatste de spinazie toe en verwarm totdat de spinazie geslonken is.

3) Verhit 1 mespunt boter in een pan en bak de kabeljauw. Breng op smaak met peper en zout.

4) Doe ondertussen de ciabatta in de oven en bak in 7 minuten af.

5) Verdeel de kabeljauw over de borden, gevolgd door de groenten in roomsaus en server met de ciabatta.