Caesar pastasalade

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Ijsbergsla – 100 gram
  • Tomaten – 2 stuks
  • Citroen – half stuk
  • Fusilli – 150 gram
  • Paneermeel – 3 el
  • Kipfilet – 2 stuks
  • Parmezaanse kaas – 45 gram
  • Ansjovis – 50 gram

In huis:

  • Mayonaise – 2 el
  • Boter – 1 mespunt
  • Knoflook – 1 teen
  • Peper en zout – naar keuze
Caesar pastasalade

Categorie: Kip
Bereidingstijd: 25 minuten 

Hoe maak je het?

Breng een pan met water aan de kook.

1) Pel en pers de knoflook. Was de tomaten en snijd in plakken. Snijd de kipfilet in plakjes. Open het blik ansjovis en snijd in stukken.

2) Doe de fusilli in de pan met inmiddels kokend water en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en spoel af met koud water.

3) Verhit 1 mespunt boter in een pan. Rol de kipfilet door het paneermeel en bak in de pan.

4) Doe de knoflook, mayonaise, sap van een halve citroen en ansjovis in een kom en mix met een staafmixer tot dressing.

5) Verdeel de ijsbergsla over de borden, gevolgd door de pasta, tomaten, krokante kip en de parmezaanse kaas. Serveer met de dressing.