Zoete aardappelsalade met chipolata worstjes

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Zoete aardappelen – 3 stuks
  • Rucola – 85 gram
  • Couscous – 120 gram
  • Chipolata worstjes – 6 stuks
  • Geitenkaas – 50 gram
  • Geroosterde paprika – 150 gram
  • Kikkererwten – 200 gram

In huis:

  • Rode ui – 1 stuk
  • Knoflook – 1 teen
  • Olijfolie – 2 el
  • Peper en zout – naar keuze
Zoete aardappelsalade met chipolata worstjes

Categorie: Vlees
Bereidingstijd: 20 minuten

Hoe maak je het?

1) Pel snipper de knoflook en rode ui. Laat de geroosterde paprika uitlekken en snijd in stukjes. Schil de zoete aardappel en snijd in plakjes. Haal de geitenkaas uit de verpakking en verbrokkel. Giet de kikkererwten af.

2) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grillpan en grill de zoete aardappel.

3) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de chipolata worstjes.

4) Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Breng op smaak met olijfolie, knoflook en peper en zout naar keuze.

5) Verdeel de couscous over de borden, gevolgd door de rucola, gegrilde zoete aardappel, rode ui, geroosterde paprika, kikkererwten, geitenkaas en chipolata worstjes.