Ravioli met pesto, courgette en feta

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Courgette – 1 stuk
  • Basilicum – 1 plant
  • Ravioli – 250 gram
  • Pijnboompitten – 1 hand
  • Feta – 50 gram
  • Parmezaanse kaas – 50 gram

In huis:

  • Ui – 1 stuk
  • Knoflook – 1 teen
  • Olijfolie – 5 el
  • Peper en zout – naar keuze
Ravioli met feta

Categorie: Vegetarisch
Bereidingstijd: 15 minuten 

Hoe maak je het?

Breng een pan met water aan de kook.

1) Pel en snipper de knoflook en ui. Was de courgette en snijd in blokjes. Pluk de basilicum en snijd de feta klein.

2) Doe de knoflook, samen met de parmezaanse kaas, de pijnboompitten en een 4 eetlepels olijfolie in de keukenmachine en pureer tot pesto.

3) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit de ui aan. Voeg de courgette toe en bak.

4) Doe ondertussen de ravioli bij de pan met inmiddels kokend water en kook in 4 minuten gaar. Giet de ravioli af en roer de pesto en courgette door de ravioli

5) Verdeel de ravioli over de borden en verdeel hier vervolgens de feta overheen.