Wrap lasagne taart

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Courgette – 1 stuk
  • Rode paprika – 1 stuk
  • Basilicum – 2 handen
  • Italiaanse kruiden – 1 el
  • Wraps (mini) – 8 stuks
  • Gehakt – 300 gram
  • Mozzarella – 1 bol
  • Parmezaanse kaas – 45 gram
  • Tomatenblokjes – 400 gram

In huis:

  • Ui – 1 stuk
  • Knoflook – 1 teen
  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze
Wrap lasagne taart

Categorie: Vlees
Bereidingstijd: 25 minuten (+ 20 minuten in de oven)

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 200 graden.

1) Pers de knoflook en versnipper de ui. Was de courgette en rode paprika en snijd in stukken. Laat de mozzarella uitlekken en snijd in plakken. Pluk de basilicum en snijd klein.

2) Verhit olijfolie in een pan en fruit de knoflook en ui aan. Voeg hier vervolgens het rundergehakt aan toe en bak rul. Voeg als het gehakt rul is de courgette en paprika toe en bak enkele minuten mee. Roer hier de tomatenblokjes door. Breng op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden en laat het geheel een kwartier sudderen.

3) Pak een ovenschaal en leg hier 1 wrap in. Verdeel hier een lepel gehakt-groentenmengsel overheen, gevolgd door mozzarella plakken. Leg hier een wrap op en verdeel hier weer een lepel gehakt-groentenmengsel overheen, gevolgd door mozzarella plakken. Herhaal dit totdat alles op is. Verdeel als laatste parmezaanse kaas over de wrap lasagne taart.

4) Zet de wraps lasagne taart 20 minuten in de oven. Haal de taart uit de oven en garneer met basilicum.