Broodje vegetarische hamburger
Ingrediënten
Voor 2 personen:
- Komkommer – half stuk
- Ijsbergsla – 50 gram
- Avocado – 1 stuk
- Hamburgerbroodje – 4 stuks
- Cheddar cheese – 4 plakjes
- Vegetarische hamburger – 4 stuks
- Eieren – 2 stuks
In huis:
- Saus naar keuze – naar keuze
- Rode ui – 1 stuk
- Peper en zout – naar keuze
Categorie: Vegetarisch
Bereidingstijd: 20 minuten
Hoe maak je het?
Breng een pan met water aan de kook en verwarm de oven voor op 180 graden.
1) Pel de rode ui en snijd in ringen. Was de komkommer en snijd in schijfjes. Pel de avocado en snijd in plakken. Was de ijsbergsla.
2) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de vegetarische hamburger. Verdeel de cheddar cheese over de hamburger en laat smelten.
3) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een andere pan en fruit de rode ui aan.
4) Doe de eieren in de pan met inmiddels kokend water en kook in 8 minuten hard.
5) Doe de hamburgerbroodjes in de inmiddels voorverwarmde oven en bak in 5 minuten af.
6) Snijd de hamburgerbroodjes open en beleg met de saus naar keuze, ijsbergsla, avocado, rode ui, komkommer, ei en vegetarische hamburger (met cheddar cheese).