Vispannetje

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Courgette – 1 stuk
  • Rode paprika – 1 stuk
  • Peterselie – 1 hand
  • Ciabatta – half stuk
  • Kabeljauw – 2 stuks
  • Mozzarella – 1 bol
  • Passata – 300 gram
  • Bouillonblokje – half stuk

In huis:

  • Knoflook – 1 teen
  • Ui – 1 stuk
  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze

Categorie: Vis
Bereidingstijd: 25 minuten

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 220 graden.

1) Pel en snipper de knoflook en ui. Was de courgette en rode paprika en snijd in stukjes. Snijd de kabeljauw in stukken. Giet de mozzarella af en snijd in plakken.

2) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg de courgette en rode paprika toe en roerbak 5 minuten. Voeg de passata en het bouillonblokje toe en breng op smaak met peper en zout.

3) Doe de ciabatta in de inmiddels voorverwarmde oven en bak in 7 minuten af.

4) Voeg de kabeljauw bij de saus en doe de deksel op de pan. Stoof de vis in 5 minuten gaar.

5) Voeg de mozzarella toe aan de stoof en laat smelten. Verdeel de stoof over de borden. Garneer met de peterselie en serveer met de ciabatta.