Truffel pizzarolletjes

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Champignons – 250 gram
  • Pizzadeeg – 1 rol
  • Parmaham – 75 gram
  • Mascarpone – 125 gram
  • Pizzakaas – 100 gram
  • Truffeltapenade – 80 gram

In huis:

  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze

Categorie: Vlees
Bereidingstijd: 10 minuten (+ 20 minuten in de oven)

Hoe maak je het?

1) Snijd de champignons in plakken. Doe de mascarpone met de truffeltapenade en peper en zout naar keuze in een kom en meng door elkaar.

2) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak de champignons kort.

3) Rol het pizzadeeg uit en bekleed het deeg met de truffelmascarpone. Verdeel hier vervolgens de pizzakaas overheen, gevolgd door de gebakken champignons en de parmaham. Rol het pizzadeeg in de lengte op en snijd in stukken.

4) Bekleed een taartvorm met bakpapier en zet de pizzarolletjes hierin. Zet het geheel 20 minuten in de oven en smullen maar!