Gehakt quesadilla’s

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Rode paprika – 2 stuks
  • Rode peper – half stuk
  • Tortilla wraps – 4 stuks
  • Gehaktkruiden – 1 el
  • Half om half gehakt – 300 gram
  • Geraspte mozzarella kaas – 75 gram
  • Volle kwark – 50 gram

In huis:

  • Ui – 1 stuk
  • Knoflook – 1 teentje
  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze

Categorie: Vlees
Bereidingstijd: 25 minuten 

Hoe maak je het?

1) Pel en snipper de knoflook en ui. Snijd de rode paprika in blokjes. Snijd de rode peper klein.

2) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit de knoflook en ui aan. Voeg het gehakt en gehaktkruiden toe en bak rul. Voeg vervolgens de rode paprika toe en bak enkele minuten mee.

3) Leg vervolgens 2 tortilla wraps op een werkblad en beleg met gehakt-paprika mengsel en de geraspte mozzarella kaas. Leg hier de andere 2 tortilla wraps boven op.

4) Verhit nu een scheutje olijfolie in een koekenpan en gril de quesadilla aan beide kanten bruin. Haal de quesadilla uit de pan en laat hem even afkoelen.

5) Meng in een kommetje de volle kwark met de rode peper. Snijd de quesadilla in stukken en serveer met chili-yoghurt.