Selecteer een pagina

Naanbroodpizza pesto, kip en mozzarella

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Rucola – 1 handje
  • Naanbrood – 2 stuks
  • Pistachenoten – 1 handje
  • Kippendijen – 2 stuks
  • Mozzarella – 1 bol
  • Verse pesto – 75 gram
  • Balsamico crème – naar keuze

In huis:

  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze

Categorie: Kip
Bereidingstijd: 10 minuten (+ 10 minuten in de oven)

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 200 graden.

1) Snijd de kippendijen in stukjes en snijd de mozzarella in plakjes.

2) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak de stukjes kip.

3) Haal de naanbroden uit de verpakking en verdeel de verse pesto over de naanbroden. Verdeel hier vervolgens de gebakken kip overheen, gevolgd door de mozzarella. Breng op smaak met peper en zout. Bak de naanbroodpizza’s in 10 minuten af in de oven.

4) Pel ondertussen de pistachenoten.

5) Haal de naanbroodpizza’s uit de oven en garneer met de de balsamico crème, pistachenoten en rucola.