Selecteer een pagina

Pizza met garnalen en avocado

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Avocado – 1 stuk
  • Salade ui – 2 stengels
  • (Rucola – 1 handje)
  • Pizzabodem (met tomatensaus) – 2 stuks
  • Wokgarnalen – 200 gram
  • Geraspte kaas voor op pizza – 75 gram

In huis:

  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze

Categorie: Vis
Bereidingstijd: 10 minuten (+ 10 minuten in de oven)

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 220 graden.

1) Pel de avocado en snijd in stukjes. Snijd de salade ui in dunne ringen.

2) Leg de pizzabodems uit over het werkblad en verdeel hier de geraspte pizzakaas over.

3) Doe de pizzabodems 10 minuten in de inmiddels voorverwarmde oven.

4) Verhit ondertussen 1 eetlepel olijfolie in een wokpan en wok de garnalen kort.

5) Haal de pizzabodems uit de oven en beleg met de salade ui, avocado en garnalen. Garneer eventueel met rucola.