Gegrilde watermeloen met burrata

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Watermeloen (mini) – 1 stuk
  • Basilicum – 1 handje
  • Pistachenoten (gepeld) – 1 handje
  • Ciabatta – half stuk
  • Burrata – 1 bol
  • Honing – 1 el

Categorie: Vegetarisch
Bereidingstijd: 20 minuten 

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 220 graden.

1) Snijd de watermeloen in plakken en snijd ze vervolgens in taartpunten. Haal de burrata uit de verpakking en snijd doormidden. Pel de pistachenoten en hak klein. Snijd de basilicum in stukjes.

2) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grillpan en grill de watermeloenpunten om en om.

3) Doe de ciabatta in de inmiddels voorverwarmde oven en bak in 7 minuten af.

4) Verdeel de gegrilde watermeloenpunten over de borden. Verdeel hier vervolgens de burrata en gehakte pistachenoten overheen, gevolgd door honing naar keuze. Garneer het geheel met de basilicum en serveer met de ciabatta.