Taartje met rode kool en brie

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Rode kool – 200 gram
  • Appel – 1 stuk
  • Rucola – 2 handjes
  • Hartige taartdeeg – 4 plakken
  • Walnoten – 1 handje
  • Brie – 100 gram

In huis:

  • Rode ui – 1 stuk
  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze

Categorie: Vegetarisch
Bereidingstijd: 25 minuten (+ 5 minuten in de oven)

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 200 graden.

1) Pel en snipper de rode ui en snijd de appel in kleine stukjes.

2) Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een pan en voeg de rode kool, rode ui en appel stukjes toe en bak enkele minuten mee.

3) Doe de hartige taartdeeg plakken 20 minuten in de oven totdat ze knapperig zijn. Haal de hartige taartdeeg plakken uit de oven en beleg met het rode kook mengsel en de brie. Zet dit nog 5 minuten in de oven, totdat de brie iets gesmolten is.

4) Haal de rode kool taartjes uit de oven en garneer met rucola en walnoten.