Watermeloensalade met feta

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Watermeloen mini – 1 stuk
  • Komkommer – half stuk
  • Munt – 1 handje
  • Bulgur – 100 gram
  • Feta – 75 gram
  • Groene olijven – 75 gram

In huis:

  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze

Categorie: Vegetarisch
Bereidingstijd: 15 minuten 

Hoe maak je het?

Breng een pan met water aan de kook.

1) Verwijder de schil van de watermeloen en snijd in blokjes. Was de komkommer en snijd in halve maandjes. Pluk de munt.

2) Doe de bulgur bij de pan met inmiddels kokend water en kook in 10 minuten gaar. Giet de bulgur vervolgens af. Roer er 1 eetlepel olijfolie doorheen en breng op smaak met peper en zout.

3) Verdeel de bulgur over de borden, gevolgd door de watermeloen, komkommer en groene olijven. Verbrokkel vervolgens de feta over de borden en garneer met munt.