Vistaco’s

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Rode peper – half stuk
  • Avocado – 1 stuk
  • Baby romaine – 1 stuk
  • Cherry tomaten – 250 gram
  • Taco bootjes – 14 stuks
  • Kabeljauw – 260 gram
  • Citroensap – 1 el
  • Tacokruiden – 1 el

In huis:

  • Rode ui – 1 stuk
  • Knoflook – 1 teentje
  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze

Categorie: Vis
Bereidingstijd: 20 minuten

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 180 graden.

1) Pel en snipper de knoflook en rode ui. Snijd de rode peper in kleine stukjes. Pel de avocado en snijd in stukken. Was de baby romaine sla en snijd in stukjes. Was de cherrytomaten en snijd doormidden. Haal de kabeljauw uit de verpakking en snijd (of scheur) in stukken.

2) Doe de knoflook, rode peper, avocado, citroensap en peper en zout naar keuze in de keukenmachine en mix tot guacamole.

3) Doe de kabeljauw samen met de tacokruiden in een kom en meng goed door elkaar. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak de kabeljauw aan.

4) Zet de taco bootjes op een ovenrek en zet voor 5 minuten in de inmiddels voorverwarmde oven.

5) Haal de taco bootjes uit de oven en verdeel de baby romaine, cherry tomaten, rode ui, kabeljauw en guacamole hierover.