Super snelle naanbrood pizza’s

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Bieslook – 1 handje
  • Rucola – 2 handjes
  • Naanbrood (mini) – 4 stuks
  • Pancetta – 8 plakken (80 gram)
  • Roomkaas – 100 gram
  • Zongedroogde tomaten – 100 gram

In huis:

  • Knoflook
  • Peper en zout

Categorie: Vlees
Bereidingstijd: 5 minuten (+ 8 minuten in de oven)

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 200 graden.

1) Pel en snipper een teentje knoflook. Snijd de bieslook klein. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.

2) Doe de roomkaas, knoflook en bieslook in een kom en meng door elkaar.

3) Haal de naanbroden uit de verpakking en verdeel het roomkaasmengsel over de naanbroden. Verdeel hier vervolgens de pancetta overheen, gevolgd door de reepjes zongedroogde tomaat. Breng op smaak met peper en zout.

4) Bak de naanbroodpizza’s in 8 minuten af in de oven. Garneer met de rucola.