Broodje vegetarische schnitzel

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Tomaten – 2 stuks
  • Komkommer – half stuk
  • Maiskolf – 2 stuks
  • Citroen – half stuk
  • Hamburgerbroodjes – 2 stuks
  • Vegetarische krokante schnitzel– 2 stuks

In huis:

  • Mayonaise – 2 el
  • Boter – 3 mespunten
  • Olijfolie – 1 el
  • Zout – naar keuze

Categorie: Vegetarisch
Bereidingstijd: 20 minuten 

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 180 graden.

1) Was de komkommer en tomaat en snijd in schijfjes.

2) Smeer de maiskolven in met 2 mespunten boter. Verhit 1 mespunt boter in een grillpan en grill de maiskolven rondom bruin. Besprenkel met zout.

3) Verhit ondertussen 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de kipschnitzel rondom bruin.

4) Doe de hamburgerbroodjes in de inmiddels voorverwarmde oven en bak in 5 minuten af.

5) Doe de mayonaise in een kommetje samen met het sap van een halve citroen en de rasp van de schil. Meng door elkaar.

6) Snijd de hamburgerbroodjes open en beleg met de citroen-mayonaise, kipschnitzel, tomaat en komkommer. Serveer samen met de gegrilde maiskolven.