Geitenkaas salade

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Veldsla – 40 gram
  • Tomaat – 3 stuks
  • Chilivlokken – 1 tl
  • Zoete aardappel – 3 stuks
  • Croutons – 2 handjes
  • Geitenkaas – 100 gram
  • Balsamico azijn – 1 el

In huis:

  • Olijfolie – 1 el 
  • Peper en zout – naar keuze 

Categorie: Vegetarisch
Bereidingstijd: 15 minuten

Hoe maak je het?

1) Was en schil de zoete aardappel en snijd in plakjes. Was de tomaten en snijd in plakjes.  

2) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grillpan en grill de zoete aardappel om en om bruin. Breng de zoete aardappelen op smaak met peper en zout.  

3) Verdeel de veldsla over de borden, gevolgd door de zoete aardappel, tomaat, geitenkaas en croutons. Serveer met de balsamico azijn.