Tonijn quesadilla’s

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Courgette – 1 stuk
  • Aubergine – 1 stuk
  • Rode puntpaprika – 1 stuk
  • Tortilla wraps – 4 stuks
  • Tonijn (uit blik) – 160 gram (1 blik)
  • Geraspte kaas – 75 gram
  • Parmezaanse kaas – 40 gram
  • Italiaanse kruiden – 2 tl
  • Chilisaus – 1 bakje

In huis:

  • Olijfolie
  • Peper en zout

Categorie: Vis
Bereidingstijd: 30 minuten

Hoe maak je het?

1) Snijd de courgette, aubergine en rode puntpaprika in dunne plakken en bestrooi met peper, zout en Italiaanse kruiden. Giet vervolgens de tonijn af en laat even uitlekken.

2) Verhit een scheutje olijfolie in een grillpan en gril de groenten aan beide kanten bruin.

3) Leg vervolgens de tortilla wraps op een werkblad en beleg een zijde met de gegrilde groenten, tonijn en de kaas. Leg hier een andere tortilla wraps boven op.

4) Verhit nu een scheutje olijfolie in een koekenpan en gril de quesadilla aan beide kanten bruin. 

5) Haal de quesadilla uit de pan en laat hem even afkoelen. Snijd de quesadilla in stukken en serveer met chilisaus.