Omelet wraps

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Paddenstoelen melange – 250 gram
  • Tomaat – 2 stuks
  • Veldsla – 2 handjes
  • Avocado – 1 stuk
  • Bieslook – 1 handje
  • Melk – 50 ml
  • Geraspte kaas – 50 gram
  • Eieren – 4 stuks

In huis:

  • Knoflook
  • Ui
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Categorie: Vegetarisch
Bereidingstijd: 15 minuten 

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 180 graden.

1) Pel en snipper de knoflook en ui. Snijd de bieslook in stukjes. Snijd de paddenstoelen in stukken. Pel de avocado en snijd in plakken. Was de tomaten en snijd in plakjes.

2) Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de paddenstoelen.

3) Doe de eieren samen met de melk en kaas in een kom en klop los. Roer hier de bieslook doorheen. Verhit een scheutje olijfolie in pan en giet hier het eiermengsel in. Bak de omelet aan beide zijde bruin.

4) Haal de omelet uit de pan en verdeel de veldsla, avocado, tomaat en paddenstoelen hierover. Breng op smaak met peper en zout.