Garnalen cocktail

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Ijsbergsla – 2 handjes
  • Avocado – 1 stuk
  • Citroen – half stuk
  • Peterselie – 1 handje
  • Ciabatta – half brood
  • Hollandse garnalen – 100 gram
  • Volle Franse kwark – 1 el

In huis:

  • Ketchup
  • Mayonaise
  • Peper en zout

Categorie: Vis
Bereidingstijd: 10 minuten

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 220 graden.

1) Was de ijsbergsla en snijd in plakken. Pel de avocado en snijd in plakken.

2) Doe de ciabatta in de oven en bak in 7 minuten af.

3) Doe 2 eetlepels ketchup, 2 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel yoghurt, het sap van een halve citroen en peper en zout in een kom en meng goed door elkaar. Voeg hier vervolgens de garnalen aan toe en meng.

4) Verdeel de ijsbergsla over de borden, gevolgd door de garnalen, gevolgd door de avocado. Verdeel hier vervolgens de rasp van een halve citroen overheen. Garneer met de peterselie en serveer met de ciabatta.