Pannenkoeken met spek en kaas

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Bloem – 200 gram
  • Spek – 150 gram
  • Melk – 400 ml
  • Kaas – 6 plakken
  • Eieren – 2 stuks
  • Schenkstroop
  • Poedersuiker

In huis:

  • Boter

Categorie: Vlees
Bereidingstijd: 25 minuten 

Hoe maak je het?

1) Zeef de bloem en mix de bloem met de melk. Voeg een voor een de eieren toe en meng alles goed door elkaar. Nu heb je het pannenkoekenbeslag.

2) Verhit een klont boter in een koekenpan. Doe 2 a 3 plakjes spek in de koekenpan en bak aan beide kanten bruin. Verdeel een soeplepel beslag in de pan. Verdeel hier een plakje kaas over. Bak de pannenkoeken om en om bruin.

3) Herhaal dit totdat het beslag op is. Serveer de spek-kaas pannenkoeken met de schenkstroop en poedersuiker.