Salade met vijgen, mozzarella en parmaham

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Rucola slamelange – 75 gram
  • Vijgen – 4 stuks
  • Pijnboompitten – 1 handje
  • Stokbrood – half brood
  • Parmaham – 75 gram
  • Mozzarella – 1 bol
  • Balsamico dressing – 2 el

In huis:

  • Peper en zout

Categorie: Vlees
Bereidingstijd: 15 minuten

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 220 graden.

1) Pluk de mozzarella en snijd de vijgen in partjes.

2) Doe het stokbrood in de oven en bak in 12 minuten af.

3) Verhit een scheutje olijfolie in een pan en rooster de pijnboompitten.

4) Verdeel de rucola slamelange over de borden. Verdeel hier vervolgens de vijgen, mozzarella, parmaham en pijnboompitten over. Breng de salade op smaak met de balsamico dressing en peper en zout en serveer met het stokbrood.