Open truffel lasagne

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Paddenstoelen melange – 200 gram
  • Cherry tomaten – 250 gram
  • Spinazie – 200 gram
  • Lasagnebladen – 6 bladen
  • Catalaanse braadworsten – 4 worsten
  • Truffelpesto – 4 el

In huis:

  • Ui
  • Olijfolie

Categorie: Vlees
Bereidingstijd: 25 minuten 

Hoe maak je het?

Breng een grote pan met water aan de kook.

1) Pel en snipper de ui en snijd de paddenstoelen in plakken. Haal de vel van de worsten en kneed de worsten tot kleine stukjes worst.

2) Doe de lasagnebladen in de pan met het inmiddels kokende water in 10 minuten gaar. Roer af en toe door de pan, zodat de lasagnebladen niet aan elkaar gaan plakken.

3) Verhit een scheutje olijfolie in een grillpan en gril de cherrytomaten.

4) Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit de ui aan. Voeg vervolgens het worstenmengsel toe en bak enkele minuten. Voeg vervolgens de gesneden paddenstoelen en bak nog circa 5 minuten mee.

4) Haal de lasagnebladen uit de pan en verdeel over de borden. Bestrijk de lasagnebladen met de truffelpesto. Verdeel hier vervolgens de spinazie over, gevold door het paddenstoelen-worstenmengsel en cherrytomaten. Smullen maar!