Truffelravioli met spek
Ingrediënten
Voor 2 personen:
- Courgette – 1 stuk
- Kastanje champignons – 250 gram
- Rucola – 25 gram
- Truffelravioli – 220 gram
- Spekblokjes – 100 gram
- Parmazaanse kaas vlokken – 45 gram
In huis:
- Knoflook
- Sjalotje
- Olijfolie
- Peper en zout
Categorie: Vlees
Bereidingstijd: 25 minuten
Hoe maak je het?
Breng in een pannetje water aan de kook.
1) Snijd de courgette en de kastanje champignons in plakken. Pers de knoflook en versnipper het sjalotje.
2) Doe een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook en het sjalotje aan. Voeg de spek blokjes toe en bak deze totdat ze lekker krokant zijn. Voeg vervolgens de courgette toe. Als de courgette rondom bruin is, voeg je de kastanje champignons toe. Bak deze enkele minuten mee en breng op smaak met peper en zout.
3) Voeg de ravioli toe aan het inmiddels kokende water. Kook de ravioli volgens de handleiding op de verpakking en giet af.
4) Verdeel de rucola over de borden. Verdeel vervolgens de ravioli en het groentemengsel hierover. Garneer de borden met de parmezaanse kaas vlokken.