Selecteer een pagina

Alle weekrecepten

Week 47: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Flespompoen – 1 stuk
  • Champignons – 250 gram
  • Peterselie – 1 handje
  • Gedroogde paddenstoelen – 15 gram
  • Courgette – 1,5 stuk
  • Bosui – 3 stengels
  • Tijm – 1 handje
  • Rode peper – 1 stuk
  • Italiaanse kruiden – 2 tl
  • Basilicum – 1 handje
  • Augurk schijven – naar keuze
  • Gekleurde paprika’s – 2 stuks
  • Tomaten – 2 stuks
  • Limoen – half stuk
  • Koriander – 1 handje

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Risotto rijst – 150 gram
  • Aardappelen – 400 gram
  • Lasagnebladen – 5 bladen
  • Brood – 8 sneetjes
  • Tortilla wraps – 4 stuks
  • Zilvervliesrijst – 100 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Pancetta – 80 gram
  • Kipfilet – 2 stuks
  • Tonijn (in zonnebloemolie) – 160 gram

Zuivel

  • Crème fraîche – 1 el
  • Parmezaanse kaas – 95 gram
  • Kookroom – 100 ml
  • Geraspte kaas – 150 gram
  • Mozzarella – 1 bol
  • Cheddar cheese – 8 plakjes

Overig

  • Bouillonblokje – 1 blokje
  • Tomatenpuree – 70 gram
  • Witte bonen in tomatensaus – 180 gram

Week 46: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Spinazie – 200 gram
  • Champignons – 375 gram
  • Paprikapoeder – 2 el
  • Geschrapte wortelen – 150 gram
  • Aubergine – 1 stuk
  • Tomaten – 2 stuks
  • Ras el hanout – 1 el
  • Gemalen komijnzaad – 1 el
  • Rode peper – half stuk
  • Flespompoen – half stuk
  • Limoen – half stuk
  • Koriander – 1 handje
  • Aardappelen – 500 gram
  • Basilicum – 2 handjes
  • Rozemarijn – 2 handjes

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Croissant deeg – 2 blikken
  • Pijnboompitten – 1 handje
  • Couscous – 150 gram
  • Gezouten amandelen – 1 handje
  • Stokbrood – half stuk
  • Tarwebloem – 100 gram
  • Gnocchi – 500 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Kippenbouten – 2 stuks
  • Gerookte zalm – 100 gram
  • Gehakt – 300 gram

Zuivel

  • Geraspte kaas – 100 gram
  • Zure room – 75 gram
  • Parmezaanse kaas – 50 gram
  • Kook room – 75 ml

Overig

  • Eieren – 6 stuks
  • Bouillonblokje – half stuk
  • Rozijnen – 1 handje
  • Kokosmelk – 200 ml
  • Vissaus – 1 el

Week 45: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Courgette – 1 stuk
  • Rode paprika – 1 stuk
  • Basilicum – 2 handjes
  • Wortelen – 150 gram
  • Gebroken sperziebonen (diepvries) – 400 gram
  • Rozemarijn – 1 handje
  • Rode peper – half stuk
  • Spinazie – 200 gram
  • Avocado – 2 stuks
  • Veldsla – 4 handjes
  • Prei – half stuk
  • Champignons – 100 gram

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Pijnboompitten – 1 handje
  • Lasagne bladen – 4 bladen
  • Aardappelen – 400 gram
  • Mihoen – 125 gram
  • Stokbrood – half stuk
  • Sesamzaadjes – 2 el
  • Pandan rijst – 150 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Rundergehakt – 300 gram
  • Kipgehakt – 300 gram
  • Gerookte zalm – 100 gram

Zuivel

  • Mozzarella – 1 bol
  • Parmezaanse kaas – 50 gram
  • Geraspte kaas – 100 gram
  • Volle melk – 75 ml

Overig

  • Tomatenblokjes – 800 gram
  • Groente bouillonblokje – 1,5 stuk
  • Tomatenpuree – 70 gram
  • Paneermeel – 5 el
  • Sojasaus – 2 el
  • Eieren – 6 stuks
  • Ketchup – 4 el
  • Gembersiroop – 2 el
  • Bamboescheuten – 1 blikje

Week 44: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Gekookte rode biet – 3 stuks
  • Courgette – 1 stuk
  • Rozemarijn – 1 handje
  • Rode peper – 1,5 stuk
  • Thaise wok groenten – 400 gram
  • Platte peterselie – 3 handjes
  • Tomaten – 2 stuks
  • Wortelen – 300 gram
  • Basilicum – 1 handje
  • Druiven – 500 gram
  • Venkelzaad – 1 tl
  • Kurkuma – 1 tl
  • Gedroogde abrikozen – 50 gram
  • Gemberpoeder – 1 tl

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Pizza bodem – 2 stuks
  • Walnoten – 2 handjes
  • Zilvervliesrijst noedels – 200 gram
  • Meergranen stokbrood – half stuk
  • Zilvervliesrijst – 150 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Kippendijen – 500 gram
  • Grote garnalen – 100 gram
  • Rund riblappen – 350 gram

Zuivel

  • Blauwe kaas – 75 gram
  • Parmezaanse kaas – 50 gram
  • Burrata – 1 bol

Overig

  • Ketjap manis – 6 el
  • Gember siroop – 2 el
  • Witte wijnazijn – 3 el
  • Gebakken uitjes – 1 naar keuze
  • Bruine basterdsuiker – 1 tl
  • Tomatenpuree – 140 gram
  • Groentebouillon blokje – 1 blokje

Week 43: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Paddenstoelen – 400 gram
  • Tijm – 1 handje
  • Rode peper – 1 stuk
  • Avocado – 1 stuk
  • Baby romaine – 1 stuk
  • Cherry tomaten – 500 gram
  • Broccoli – half stuk
  • Courgette – 1 stuks
  • Aubergine – 1 stuk
  • Rode paprika – 1 stuk
  • Gemengde sla – 75 gram
  • Koriander – 1 handje
  • Zoete aardappel – 400 gram
  • Bladspinazie (diepvries) – 200 gram
  • Paprikapoeder – 1 el

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Pasta – 150 gram
  • Taco bootjes – 14 stuks
  • Focaccia paprika en olijf – 2 stuks

Vlees, Vis & Kip

  • Spek – 200 gram
  • Kabeljauw – 260 gram
  • Kippendijen – 500 gram

Zuivel

  • Parmezaanse kaas – 50 gram
  • Room – 300 ml
  • Halloumi – 150 gram
  • Geraspte kaas – 100 gram

Overig

  • Witte wijn – 125 ml
  • Citroensap – 1 el
  • Tacokruiden – 1 el
  • Groentebouillon blokje – 1 stuk
  • Olijven – 2 handjes
  • Sriracha saus – 1 el

Week 42: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Basilicum – 1 plant en 3 handjes
  • Rucola – 2 handjes
  • Rode peper – 1 stuk
  • Rode paprika – 1 stuk
  • Oranje paprika – 1 stuk
  • Paprikapoeder – 2 el
  • Citroen – 1,5 stuk
  • Aubergine – 1 stuk
  • Komkommer – half stuk
  • Baby romaine – 1 stuk
  • Rozemarijn – 1 handje
  • Bladspinazie (diepvries) – 200 gram

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Pizzabodem – 2 bodems
  • Pijnboompitten – 2 handjes
  • Gele rijst – 150 gram
  • Stokbrood kruidenboter – half stuk
  • Krieltjes (met schil) – 500 gram
  • Volkoren penne – 150 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Kippendijen – 2 stuks
  • Pancetta – 50 gram
  • Gerookte makreel filet – 165 gram

Zuivel

  • Burrata – 1 bol
  • Parmezaanse kaas – 50 gram
  • Room – 100 ml

Overig

  • Artisjokeharten – 1 blik
  • Groene olijven – 180 gram
  • Worcestersaus – 1 el
  • Groentebouillon blokje – half stuk
  • Witte wijnazijn – 2 el
  • Eieren – 2 stuks
  • Kikkererwten – 200 gram
  • Tahin – 1 el
  • Zongedroogde tomaat – 150 gram

Week 41: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Zoete puntpaprika – 1 stuk
  • Champignons – 125 gram
  • Paprikapoeder – 2 tl
  • Taugé – 125 gram
  • Sugarsnaps – 200 gram
  • Rode peper – half stuk
  • Limoen – 1 stuk
  • Koriander – 2 handjes
  • Flespompoen – half stuk
  • Basilicum – 2 handjes
  • Gekookte bieten – 500 gram
  • Laurierblaadjes – 4 stuks
  • Rozemarijn – 1 handje

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Aardappelen – 400 gram
  • Noedels – 300 gram
  • Hartige taartdeeg – 6 plakken
  • Bruinbrood (bv. Liefde & passie) – 6 sneetjes
  • Walnoten – 2 handjes
  • Zilvervlies rijst – 150 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Ossenhaaspuntjes – 350 gram
  • Garnalen – 100 gram
  • Kippenvleugels – 500 gram
  • Ansjovisfilet – 1 blik

Zuivel

  • Crème fraîche – 125 ml
  • Geitenkaas (smeerbare) – 150 gram
  • Room – 100 ml

Overig

  • Tomatenpuree – 70 gram
  • Wodka – 25 ml
  • Frituurolie – 2 l
  • Vissaus – 1 el
  • Sojasaus – 2 el
  • Bruine bastard suiker – 1 el
  • Groentebouillon blokje – half stuk
  • Eieren – 2 stuks
  • Rode wijn – 250 ml
  • Gepelde tomaten – 400 gram

Week 40: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Rucola – 1 handje
  • Bloemkoolrijst – 400 gram
  • Champignons – 125 gram
  • Rode paprika – half stuk
  • Komkommer – half stuk
  • Avocado – 2 stuks
  • Prei – 1 stuk
  • Venkel – 1 stuk
  • Granaatappel – 100 gram
  • Citroen – 1 stuk
  • Dragon – 1 el
  • Tomaat – 2 stuks
  • Peterselie – 1 handje

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Naanbrood – 2 stuks
  • Pistachenoten – 1 handje
  • Wasabibollen – 1 handje
  • Frans stokbrood – half stuk
  • Bulgur – 150 gram
  • Zoete aardappel – 4 stuks
  • Pijnboompitten – 1 handje

Vlees, Vis & Kip

  • Kippendijen – 2 stuks
  • Spekblokjes – 100 gram
  • Tonijn (uit blik) – 1 blik

Zuivel

  • Mozzarella – 1 bol
  • Room – 100 ml
  • Witte kaasblokjes – 75 gram
  • Griekse yoghurt – 1 el

Overig

  • Verse pesto – 75 gram
  • Balsamico crème – naar keuze
  • Sesamolie – 1 el
  • Nori – 5 vellen
  • Sojasaus – naar keuze
  • Mosterd – 2 el
  • Runderbouillon blokje – half stuk

Week 39: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Champignons – 250 gram
  • Bloemkool – 1 stuk
  • Peterselie – 1 handje
  • Aspergebroccoli – 400 gram
  • Rode peper – 1 stuk
  • Wortelen – 2 stuks
  • Kurkuma – 1 tl
  • Komijn – 1 tl
  • Tuinerwten – 200 gram
  • Munt – 1 handje
  • Courgette – 1 stuk
  • Spinazie – 200 gram
  • Tomaat – 2 stuks
  • Basilicum – 1 handje
  • Bleekselderij – 2 stengels

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Pizzadeeg – 1 rol
  • Macaroni – 150 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Parmaham – 75 gram
  • Makreelfilet (op huid) – 200 gram
  • Kipfilet – 2 stuks

Zuivel

  • Mascarpone – 155 gram
  • Pizzakaas – 100 gram
  • Hüttenkäse – 200 gram
  • Mozzarella – 1 bol

Overig

  • Truffeltapenade – 80 gram
  • Zonnebloemolie – 100 ml
  • Linzen – 160 gram
  • Groentebouillon blokje – half stuk
  • Tomatenblokjes – 400 gram
  • Eieren – 4 stuks
  • Tomatenpuree – 70 gram

Week 38: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Basilicum – 1 plant
  • Tomaten – 2 stuks
  • Prei – 1,5 stuk
  • Lente ui – 2 stengels
  • Gemalen komijnzaad – 2 tl
  • Gemberpoeder – 1 tl
  • Limoen – 1 stuk
  • Wortelen – 100 gram
  • Bleekselderij – 2 stengels
  • Peterselie – 3 handjes
  • Flespompoen – half stuk
  • Munt – 1 handje
  • Rode peper – half stuk
  • Aubergine – 2 stuks
  • Kaneel – 2 tl

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Pijnboompitten – 2 handjes
  • Turksbrood – 1 brood
  • Zilvervliesrijst – 150 gram
  • Cashewnoten – 1 handje
  • Krieltjes – 250 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Kippenpoten – 2 stuks
  • Zalm – 160 gram
  • Rundergehakt – 300 gram

Zuivel

  • Parmezaanse kaas – 50 gram
  • Mozzarella – 1 bol
  • Room – 100 ml
  • Gorgonzola – 75 gram
  • Melk – 250 ml

Overig

  • Balsamico crème – naar keuze
  • Curry pasta – 2 el
  • Tomatenblokjes – 600 gram
  • Visbouillon blokje – half blokje
  • Linzen – 160 gram

Week 37: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Avocado – 1 stuk
  • Salade ui – 6 stengels
  • (Rucola – 1 handje)
  • Rode peper – 2 stuks
  • Bloemkoolrijst – 400 gram
  • Komijnzaad – 2 tl
  • Paprika – 1 stuk
  • Peen julienne – 100 gram
  • Champignons – 125 gram
  • Watermeloen (mini) – 1 stuk
  • Basilicum – 1 handje
  • Courgettes – 2 stuks
  • Falafel – 200 gram

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Pizzabodem (met tomatensaus) – 2 stuks
  • Ramen noodles – 200 gram
  • Pistachenoten (gepeld) – 1 handje
  • Ciabatta – half stuk

Vlees, Vis & Kip

  • Wokgarnalen – 200 gram
  • Kipfilet – 2 stuks
  • Biefstuk – 150 gram

Zuivel

  • Geraspte kaas voor op pizza – 75 gram
  • Melk – 100 ml
  • Burrata – 1 bol
  • Kookroom – 2 el
  • Parmezaanse kaas – 45 gram

Overig

  • Eieren – 2 stuks
  • Ketjap manis – 5 el
  • Pindakaas – 2 el
  • Runderbouillon blokje – half blokje
  • Sojasaus – 1 el
  • Honing – 1 el
  • Zongedroogde tomaten – 100 gram

Week 36: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Courgette – 1,5 stuks
  • Tuinerwten – 150 gram
  • Sperziebonen – 100 gram
  • Spinazie – 200 gram
  • Tomaten – 5 stuks
  • Oregano – 2 tl
  • Paprika – 2 stuks
  • Basilicum – 1 handje
  • Provençaalse kruiden – 1 tl
  • Koriander – 1 handje

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Lasagnebladen – 5 bladen
  • Pijnboompitten – 1 handje
  • Parelcouscous – 100 gram
  • Soepstengels – naar keuze
  • Gnocchi – 250 gram
  • Pandan rijst – 150 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Tonijn – 1 blik
  • Parmaham – 90 gram
  • Kippenpoten – 500 gram

Zuivel

  • Melk – 250 ml
  • Geraspte kaas – 75 gram
  • Geitenkaas – 75 gram
  • Kookroom – 150 ml
  • Mozzarella – 1 bol

Overig

  • Tomatenblokjes – 400 gram
  • Groentebouillon blokje – half stuk
  • Kokosmelk – 300 gram
  • Sojasaus – 10 el
  • Donkere bastard suiker – 4 el
  • Sambal – 1 tl
  • Gebakken uitjes – naar keuze

Week 35: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Basilicum – 1 plant 
  • Courgette – half stuk 
  • Rode kool – 200 gram 
  • Appel – 1 stuk 
  • Rucola – 2 handjes 
  • Rode peper – 1 stuk 
  • Taugé – 125 gram 
  • Sperziebonen – 200 gram 
  • Koriander – 1 handje 
  • Aubergine – 2 stuks 
  • Munt – 1 handje 
  • Rode bessen – 75 gram 
  • Zoete puntpaprika – 2 stuks 
  • Rode paprika – 1 stuk 
  • Tomaten – 2 stuks 
  • Peterselie – 1 handje 

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Spaghetti – 150 gram 
  • Pistachenoten – 150 gram 
  • Hartige taartdeeg – 4 plakken 
  • Walnoten – 1 handje 
  • Boterhammen – 4 sneetjes 
  • Zilvervlies rijst – 100 gram 

Vlees, Vis & Kip

  • Zalmfilet – 170 gram 
  • Kipfilet – 2 stuks 
  • Rundergehakt – 300 gram 

Zuivel

  • Brie – 100 gram 
  • Hüttenkäse – 200 gram 
  • Geraspte mozzarella – 75 gram 

Overig

  • Kroepoek – naar keuze 
  • Eieren – 2 stuks 
  • Pindakaas – 3 el 
  • Kokosmelk – 200 ml 
  • Kippenbouillon blokje – half stuk 
  • Tomatenblokjes – 200 gram 

Week 34: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Tomaten – 2 stuks
  • Komkommer – 1 stuk
  • Maiskolf – 2 stuks
  • Citroen – half stuk
  • Koriander – 1 handje
  • Rode paprika – 1 stuk
  • Prei – 1 stuk
  • Tuinerwten – 100 gram
  • Provençaalse kruiden – 2 tl
  • Watermeloen mini – 1 stuk
  • Munt – 1 handje
  • Peer – 1 stuk

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Hamburgerbroodjes – 2 stuks
  • Brood (bijv. Liefde & Passie Meerzaden) – 8 sneetjes
  • Bulgur – 100 gram
  • Pasta naar keuze – 150 gram
  • Walnoten – 1 handje

Vlees, Vis & Kip

  • Gerookte kipfilet – 1 stuk
  • Kabeljauwfilet – 130 gram
  • Rivierkreeftjes – 50 gram
  • Pancetta – 80 gram

Zuivel

  • Brie – 125 gram
  • Feta – 75 gram
  • Pecorino – 50 gram

Overig

  • Vegetarische krokantje schnitzel– 2 stuks
  • Gegrilde rode paprika – 100 gram
  • Tomatenblokjes – 200 gram
  • Groene olijven – 75 gram
  • Zongedroogde tomaten – 75 gram

Week 33: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Rode peper – 1 stuk
  • Winterpeen – 5 stuks
  • Rozemarijn – 1 handje
  • Venkelzaad – 2 tl
  • Spinazie – 400 gram
  • Paprika – 1 stuk
  • Paprikapoeder – 2 el
  • Chilivlokken – 4 tl
  • Oregano – 2 tl
  • Citroen – 1 stuk
  • Dille – 2 handjes
  • Avocado – 1 stuk
  • Rode kool – 200 gram
  • Limoen – 1 stuk

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Rigatoni– 200 gram
  • Hartige taartdeeg – 6 plakken
  • Pijnboompitten – 2 handjes
  • Tortilla wraps – 6 stuks
  • Krieltjes – 400 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Chipolata worst – 300 gram
  • Kipfilet – 2 stuks
  • Gerookte zalm – 100 gram

Zuivel

  • Parmezaanse kaas – 50 gram
  • Geitenkaas (honing) – 100 gram
  • Crème fraîche – 200 gram
  • Griekse yoghurt – 1 el

Overig

  • Rode wijn – 50 ml
  • Passata di pomodoro – 200 gram
  • Eieren – 4 stuks
  • Mais – 150 gram
  • Tomatenblokjes – 200 gram
  • Kippen bouillonblokje – half stuk
  • Mierikswortel – 1 el
  • Kappertjes – 2 el
  • Kikkererwten – 300 gram

Week 32: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Mango – 1 stuk 
  • Komkommer – half stuk 
  • Salade ui – 2 stengels 
  • Rode bieten – 250 gram 
  • Spinazie– 100 gram 
  • Koriander – 2 handjes 
  • Prei – 1 stuk 
  • Mais – 300 gram 
  • Limoen – half stuk
  • Rucola slamelange – 50 gram 
  • Peer – 2 stuks 
  • Cherrytomaten – 250 gram 
  • Courgette – half stuk 
  • Citroen – 1 stuk 
  • Bieslook – 1 handje 
  • Paprikapoeder – 2 tl 

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Sushirijst – 250 gram 
  • Pijnboompitten – 2 handjes 
  • Ciabatta – stuk 
  • Zoete aardappel – 3 stuks 
  • Paneermeel – 1 el 

Vlees, Vis & Kip

  • Kipfilet – 2 stuks 
  • Runderrookvlees– 100 gram 
  • Zalm – 160 gram 

Zuivel

  • Parmezaanse kaas – 45 gram 
  • Gorgonzola – 75 gram 
  • Zuivelspread – 75 gram 

Overig

  • Teriyakisaus – 4 el 
  • Edameme bonen – 155 gram 
  • Sojasaus – naar keuze 
  • Eieren – 2 stuks 
  • Citroensap – 2 tl 
  • Groente bouillonblokje – half blokje 
  • Kokosmelk – 200 ml 
  • Sambal – 2 tl 
  • Honing – 1 el 

Week 31: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Aubergine – 2 stuks
  • Granaatappelpitjes – 100 gram
  • Citroen – half stuk
  • Komijnzaad – 2 tl
  • Koriander – 1 handje
  • Champignons– 250 gram
  • Rozemarijn – 1 handje
  • Kipkruiden – 1 el
  • Gemberpoeder – 1 el
  • Dille – 1 handje
  • Courgette – 1 stuk
  • Rode paprika – 1 stuk
  • Basilicum – 1 plant
  • Cherrytomaten – 250 gram
  • Tijm – 1 handje

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Pitabroodje – 6 stuks
  • Tagliatelle – 250 gram
  • Zoete aardappel – 3 stuks
  • Orza – 200 gram
  • Pijnboompitten – 1 handje
  • Ciabatta – half brood

Vlees, Vis & Kip

  • Kipfilet – 2 stuks
  • Spekblokjes – 125 gram
  • Chorizo – 100 gram
  • Schelvis – 2 moten

Zuivel

  • Kookroom – 125 ml
  • Parmezaanse kaas – 50 gram

Overig

  • Falafel – 200 gram
  • Kikkererwten – 200 gram
  • Tahin – 1 el
  • Groentebouillon – 1 blokje
  • Tomatenblokjes – 400 gram

Week 30: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Komkommer – half stuk 
  • Dille – 1 handje 
  • Cherrytomaten – 250  gram 
  • Paprika – 1 stuk 
  • Peterselie – 1 handje 
  • Komijnzaad – 1 tl 
  • Paprikapoeder – 1 tl 
  • Laurierblad – 1 blad 
  • Groene asperges – 350 gram 
  • Bieslook – 1 handje 
  • Rucola – 2 handjes  
  • Bosui – 2 stengels 
  • Broccoli – 1 stronk 

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Pitabroodje – 4 stuks 
  • Croutons – 2 handjes 
  • Naanbrood (mini) – 4 stuks  
  • Wok noedels – 300 gram 
  • Cashewnoten – 1 handje 
  • Sesamzaadjes – 1 el 

Vlees, Vis & Kip

  • Kipdijfiletreepjes shoarma – 400 gram 
  • Pancetta – 8 plakken (80 gram) 
  • Zalm – 160 gram 

Zuivel

  • Turkse yoghurt – 3 el 
  • Feta – 75 gram 
  • Kookroom – 50 ml 
  • Roomkaas – 100 gram 

Overig

  • Tomatenpuree – 70 gram 
  • Tomatenblokjes – 400 gram 
  • Eieren – 2-4 stuks 
  • Groentebouillon – half blokje 
  • Zongedroogde tomaten – 100 gram 
  • Teriyaki saus – 75 ml 

Week 29: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Spinazie – 200 gram 
  • Cherry tomaten – 250 gram 
  • Appel – 1 stuk 
  • Bieslook – 1 handje 
  • Veldsla – 85 gram 
  • Citroen – half stuk 
  • Courgette – 1 stuk 
  • Avocado – 1 stuk 
  • Munt – 1 handje 
  • Tomaat – 3 stuks 
  • Chilivlokken – 1 tl 
  • Groene asperges – 250 gram 
  • Basilicum – 1 handje 

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Pijnboompitten – 2 handjes 
  • Spaghetti – 150 gram 
  • Speltbrood – 8 sneetjes 
  • Zoete aardappel – 3 stuks 
  • Croutons – 2 handjes 
  • Orza – 150 gram 

Vlees, Vis & Kip

  • Kipfilet – 2 stuks 
  • Haringen – 2 stuks 
  • Parmaham – 75 gram 

Zuivel

  • Parmezaanse kaas – 95 gram 
  • Mozzarella – 1 bol 
  • Volle kwark – 1 el 
  • Geitenkaas – 100 gram 
  • Kookroom – 125 ml 

Overig

  • Zongedroogde tomaten – 75 gram 
  • Groente bouillonblokje – half blokje 
  • Balsamico azijn – 1 el 

Week 28: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Bieslook – 1 handje
  • Rucola – 2 handjes
  • Champignons – 250 gram
  • Rozemarijn – 1 handje
  • Kipkruiden – 1 el
  • Gemberpoeder – 2 el
  • Wortelen – 400 gram
  • Rode peper – half stuk
  • Perzik – 3 stuks
  • Veldsla – 40 gram
  • Bosui – 2 stengels
  • Radijsjes – halve bos
  • Komkommer – half stuk
  • Zeewiersalade – 50 gram
  • Chilivlokken – 1 tl

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Naanbrood (mini) – 4 stuks
  • Tagliatelle – 250 gram
  • Zoete aardappel – 3 stuks
  • Quinoa – 150 gram
  • Hamburgerbroodjes – 4 stuks
  • Paneermeel – 4 el

Vlees, Vis & Kip

  • Pancetta – 8 plakken (80 gram)
  • Kipfilet – 2 stuks
  • Zalm – 160 gram

Zuivel

  • Roomkaas – 100 gram
  • Kookroom – 125 ml
  • Melk – 200 ml
  • Mozzarella – 1 bol

Overig

  • Zongedroogde tomaten – 100 gram
  • Bouillonblokje – half stuk
  • Honing – 1 el
  • Citroensap – 1 el
  • Eieren – 1 stuk

Week 27: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Aubergine – 1 stuk
  • Cherrytomaten – 250 gram
  • Italiaanse kruiden – 2 tl
  • Paddenstoelen melange – 250 gram
  • Tomaat – 2 stuks
  • Veldsla – 2 handjes
  • Avocado – 2 stuks
  • Bieslook – 1 handje
  • Groene asperges – 350 gram
  • Ijsbergsla – 2 handjes
  • Citroen – half stuk
  • Peterselie – 1 handje
  • Masala kruiden – 2 el
  • Komijnzaad – 1 el
  • Chilivlokken – 2 tl
  • Kousenband – 200 gram

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Croutons – 2 handjes
  • Ciabatta – half brood
  • Roti – 4 vellen
  • Zoete aardappelen – 2 stuks

Vlees, Vis & Kip

  • Parmaham – 50 gram
  • Hollandse garnalen – 100 gram
  • Kipfilet – 2 stuks

Zuivel

  • Mozzarella – 1 bol
  • Melk – 50 ml
  • Geraspte kaas – 50 gram
  • Kookroom – 50 ml
  • Volle Franse kwark – 1 el

Overig

  • Tomatenpuree – 2 el
  • Eieren – 6 stuks
  • Groentebouillon – 1 blokje
  • Tomatenblokjes – 400 gram

Week 26: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Wortelen – 4 stuks
  • Doperwten – 160 gram
  • Spinazie – 400 gram
  • Limoen – half stuk
  • Prei – 1 stuk
  • Paprika – 1 stuk
  • Peterselie – 1 handje
  • Tijm – 1 handje
  • Laurierblad – 1 stuk
  • Dille – 2 handjes
  • Cherrytomaten – 250 gram
  • Komkommer – half stuk
  • Citroen – half stuk
  • Bloemkool – half stuk
  • Tomaten – 2 stuks
  • Avocado – 1 stuk

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Bloem – 200 gram
  • Mihoen – 125 gram
  • Vermicelli – 40 gram
  • Bladerdeeg – 4 plakjes
  • Tortilla (corn & wheat) – 4 stuks

Vlees, Vis & Kip

  • Spek – 150 gram
  • Kipfilet – 2 stuks
  • Zalm – 160 gram

Zuivel

  • Melk – 400 ml
  • Kaas – 6 plakken
  • Zuivelspread – 50 gram
  • Geraspte kaas – 50 gram

Overig

  • Eieren – 3 stuks
  • Schenkstroop
  • Poedersuiker
  • Kokosmelk – 200 ml
  • Groene curry pasta – 1 el
  • Gebakken uitjes – 1 handje
  • Kippen bouillonblokje – half blokje
  • Mexicaanse bonenschotel – 200 gram

Week 25: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Nootmuskaat – 2 tl
  • Cherrytomaten – 500 gram
  • Paprika – 1 stuk
  • Peterselie – 3 handjes
  • Komijnzaad – 1 tl
  • Paprikapoeder – 1 tl
  • Laurierblad – 1 blad
  • Bloemkool – 1 stuk
  • Ijsbergsla – 2 handjes
  • Avocado – 1 stuk
  • Mango – 1 stuk
  • Granaatappelpitjes – 100 gram
  • Citroen – half stuk
  • Rode bieten (gekookt) – 500 gram
  • Rucola – 2 handjes

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Macaroni – 150 gram
  • Paneermeel – 5 el
  • Pistoletjes – 4 stuks
  • Risottorijst – 150 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Beenham reepjes – 150 gram
  • Hollandse garnalen –100 gram
  • Gerookte kip – 1 stuk

Zuivel

  • Volle melk – 325 ml
  • Parmezaanse kaas – 75 gram
  • Geraspte kaas – 50 gram
  • Feta – 75 gram

Overig

  • Tomatenpuree – 70 gram
  • Tomatenblokjes – 400 gram
  • Eieren – 2-4 stuks
  • Groentebouillon – 1 blokje
  • Witte wijn – 100 ml

Week 24: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Komkommer – 1 stuk
  • Sperziebonen – 200 gram
  • Rode paprika – 2 stuks
  • Courgette – 1 stuk
  • Aubergine – 1 stuk
  • Rode peper – half stuk
  • Italiaanse kruiden – 2 tl
  • Dille – 2 handjes
  • Gele paprika – 1 stuk
  • Prei – half stuk
  • Komijn, djahe, kurkuma en gemalen koriander – 1 tl (van alles) of nasi kruidenmix – half zakje

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Sushirijst – 250 gram
  • Fusilli (pasta) – 150 gram
  • Zoete aardappel – 3 stuks
  • Pitabroodje – 6 stuks
  • Basmati rijst – 150 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Surimi sticks – 200 gram
  • Spekblokjes – 125 gram
  • Kipdijfiletreepjes shoarma – 400 gram

Zuivel

  • Geraspte kaas – 75 gram
  • Turkse yoghurt – 3 el

Overig

  • Sojasaus – 4 el
  • Nori – 4 vellen
  • Zeewiersalade – 75 gram
  • Tomatenpuree – 70 gram
  • Tomatenblokjes – 400 gram
  • Groentebouillon – half blokje
  • Ketjap – 4 el
  • Sambal oelek – 2 tl
  • Ei – 2 stuks
  • Satésaus – 4 el
  • Gebakken uitjes – 1 handje

Week 23: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Courgette – 2 stuks
  • Wortel – 2 stuka
  • Gele paprika – 1 stuk
  • Citroen – half stuk
  • Tijm – 2 handjes
  • Aubergine – 1 stuk
  • Rode paprika – 1 stuk
  • Basilicum – 1 plant
  • Prei – 1 stuk
  • Rucola slamelange – 75 gram
  • Vijgen – 4 stuks
  • Bosui – 2 stengels
  • Broccoli – 1 stronk

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Orza – 200 gram
  • Pijnboompitten – 2 handjes
  • Aardappelen – 250 gram
  • Stokbrood – 1 stuk
  • Wok noedels – 300 gram
  • Cashewnoten – 1 handje
  • Sesamzaadjes – 1 el

Vlees, Vis & Kip

  • Kippenvleugels (gemarineerd) – 600 gram
  • Parmaham – 75 gram
  • Zalm – 160 gram

Zuivel

  • Parmezaanse kaas – 50 gram
  • Mozzarella – 1 bol

Overig

  • Balsamico dressing – 2 el
  • Groentebouillon – half blokje
  • Truffeltapenade – 1 el
  • Teriyaki saus – 75 ml

Week 22: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Avocado – 1 stuk
  • Komkommer – 1 stuk
  • Radijs – halve bos
  • Peen julienne – 75 gram
  • Limoen – half stuk
  • Sperziebonen – 300 gram
  • Wortelen – 2 stuks
  • Rode puntpaprika – 1 stuk
  • Prei – 1 stuk
  • Tijm – 2 handjes
  • Taugé – 125 gram
  • Salade ui – 2 stengels
  • Rode peper – half stuk
  • Oregano – 1 tl
  • Nootmuskaat – 1 tl

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Sushirijst – 250 gram
  • Naanbrood – 2 stuks
  • Aardappelen – 250 gram
  • Ciabatta – 1 brood
  • Cashewnoten – 1 handje
  • Paneermeel – 4 el

Vlees, Vis & Kip

  • Kipfilet – 2 stuks
  • Gerookte makreelfilet – 2 stuks
  • Rundergehakt – 300 gram

Zuivel

  • Griekse yoghurt – 100 gram

Overig

  • Edamame bonen – 100 gram
  • Sojasaus – 4 el
  • Roasted sesame Japanse dressing – 2 el
  • Citroensap – 1 el
  • Gemalen komijnzaad, chilivlokken, kerriepoeder, kaneel en paprikapoeder – 1 tl (van alles) of kruidenmix voor kip tandoori
  • Groente bouillon – half blokje
  • Truffeltapenade – 1 el
  • Eieren – 3 stuks
  • Pindasaus – 2 el
  • Passata di pomodoro – 500 gram

Week 21: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Champignons – 500 gram
  • Broccoli – 1 stronk
  • Dille – 1 handje
  • Peterselie – 1 handje
  • Avocado – 2 stuks
  • Tomaat – 2 stuks
  • Spinazie – 100 gram
  • Rode peper – 1 stuk

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Verse tagliatelle – 250 gram
  • Aardappelen – 400 gram
  • Libanees brood– 4 stuks
  • Zoete aardappel – 5 stuks
  • Amandelen – 1 handje

Vlees, Vis & Kip

  • Zalm – 160 gram
  • Rundergehakt – 300 gram
  • Gerookte kipfilet – 1 stuks

Zuivel

  • Kookroom – 250 ml
  • Geraspte kaas – 100 gram
  • Feta – 100 gram

Overig

  • Spinazie a la crème – 450 gram
  • Ei – 1 stuk
  • Kippenbouillon – half blokje
  • Citroensap – 1 el

Week 20: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Doperwten – 450 gram
  • Rode paprika – 1 stuk
  • Oranje paprika – 1 stuk
  • Tomaten – 2 stuks
  • Citroen – half stuk
  • Cherry tomaten – 500 gram
  • Tijm – 1 handje
  • Munt – 2 handjes
  • Spinazie – 400 gram
  • Avocado – 1 stuk
  • Komkommer – half stuk
  • Salade ui – 2 stengels
  • Maiskolf – 2 stuks
  • Paddenstoelen melange – 200 gram

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Paella rijst – 150 gram
  • Ciabatta –1 brood
  • Aardappelen – 300 gram
  • Lasagnebladen – 6 bladen

Vlees, Vis & Kip

  • Kipfilet – 2 stuks
  • Chorizo – 100 gram
  • Schelvis – 2 moten
  • Catalaanse braadworsten – 4 worsten

Zuivel

Overig

  • Witte wijn – 125 ml
  • Saffraan – 1 zakje
  • Paprika poeder – 2 tl
  • Groentebouillon – 1 blokje
  • Tomatenblokjes – 400 gram
  • Chilisaus – 2 el
  • Truffelpesto – 4 el

Week 19: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Tomaat – 2 stuks
  • Rode peper – 1 stuk
  • Avocado – 2 stuks
  • Citroen – half stuk
  • Cherrytomaten – 250 gram
  • Peterselie – 2 handjes
  • Rode paprika – 2 stuks
  • Bosui – 2 stengels
  • Gember – 2 cm
  • Koriander – 1 handje
  • Taugé – 125 gram
  • Groene asperges – 100 gram
  • Komkommer – half stuk

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Tacoschelpen – 4 stuks
  • Orecchiette – 150 gram
  • Casino wit brood – 4 sneden
  • Mihoen – 2 plakken
  • Quinoa – 200 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Rundergehakt – 300 gram
  • Kipgehakt ­– 300 gram
  • Zalm – 160 gram

Zuivel

  • Geraspte kaas – 75 gram
  • Crème fraîche – 75 ml

Overig

  • Mais – 150 gram
  • Taco seasoning mix – half zakje
  • Linzen – 160 gram
  • Tomatenpuree – 70 gram
  • Paprikapoeder – 3 tl
  • Kappertjes – 2 tl
  • Olijven – 75 gram
  • Groentebouillon – half blokje
  • Sojasaus – 9 el
  • Cashewnoten – 1 handje
  • Wasabi mayonaise – 3 el
  • Nori – 1 pak (5 vellen)

Week 18: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Avocado – 2 stuks
  • Wortelen – 300 gram
  • Bleekselderij – 2 stronken
  • Rode paprika – 1 stuk
  • Courgette – 1 stuk
  • Rode peper – 1 stuk
  • Pastinaak – 2 stuks
  • Tijm – 1 handje
  • Mango – 1 stuk
  • Bosui – 4 stengels
  • Rucola – 50 gram
  • Peterselie – 2 handjes
  • Radijs – halve bos
  • Komkommer – 1 stuk

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Sushirijst – 250 gram
  • Tarwebloem – 2 el
  • Broodkruimels – 50 gram
  • Penne – 100 gram
  • Ciabatta – half brood
  • Bulgur – 150 gram
  • Mihoen – 1 plak

Vlees, Vis & Kip

  • Garnalen – 100 gram
  • Rundergehakt – 300 gram
  • Kipfilets – 2 stuks

Zuivel

  • Parmezaanse kaas ­– 40 gram
  • Volle melk – 250 ml
  • Feta – 75 gram

Overig

  • Bruiswater – 10 el
  • Sojasaus – 5 el
  • Zonnebloemolie – 1 fles
  • Tomatenpuree – 70 gram
  • Tomatenblokjes – 400 gram
  • Italiaanse kruiden – 2 tl
  • Groente bouillon – 1 blokje
  • Kikkererwten – 200 gram
  • Hoisin saus – 8 el
  • Chilisaus – 4 el

Week 17: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Courgette – 2 stuks
  • Rucola – 2 handjes
  • Tomaten – 2 stuks
  • Spinazie – 200 gram
  • Broccoli – 1 stuk (500 gram)
  • Paddenstoelen mélange – 200 gram
  • Peterselie – 1 handje
  • Aubergine – 1 stuk
  • Rode puntpaprika – 1 stuk

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Tortilla wraps – 7 stuks
  • Gnocchi – 400 gram
  • Pecannoten – 2 handjes
  • Turks brood – half brood
  • Quinoa – 200 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Rauwe ham – 90 gram
  • Kipfilet – 2 stuks
  • Tonijn (uit blik) – 160 gram (1 blik)

Zuivel

  • Geraspte pizza kaas – 150 gram
  • Mascarpone – 100 gram
  • Mozzarella – 1 bol
  • Feta – 75 gram
  • Parmezaanse kaas – 90 gram

Overig

  • Truffel tapenade – 80 gram
  • Groentebouillon – half blokje
  • Italiaanse kruiden – 4 tl
  • Witte wijn – 100 ml
  • Kippenbouillon – half blokje
  • Chilisaus – 1 bakje

Week 16: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Flespompoen – 1 stuk
  • Spinazie – 200 gram
  • Koriander – handje
  • Tomaat – 2 stuks
  • Rode paprika – 1 stuk
  • Avocado – 2 stuks
  • Rode peper – 1,5 stuk
  • Munt – 1 handje
  • Mango – 1 stuk
  • Paksoi – 1 stuk
  • Citroen – 1 stuk
  • Sugar snaps – 200 gram
  • Champignons – 250 gram
  • Seizoens paddenstoelenmelange – 150 gram

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Lasagnebladen – 6 bladen
  • Walnoten – 1 handje
  • Tortilla chips – 200 gram
  • Amandelen – 1 handje
  • Meergranen pistolets – 4 stuks
  • Pitabroodje – 4 stuks

Vlees, Vis & Kip

  • Gehakt – 300 gram
  • Garnalen – 100 gram
  • Kipfilet – 2 stuks

Zuivel

  • Hüttenkäse – 200 gram
  • Geraspte kaas – 75 gram
  • Zure room – 125 gram

Overig

  • Dadels – 6 stuks
  • Mais – 150 gram
  • Citroensap – 1 el
  • Taco kruiden – half zakje
  • Groentebouillon – half blokje
  • Kippenbouillon – half blokje

Week 15: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Spinazie – 600 gram
  • Cherry tomaten – 250 gram
  • Basilicum – 1 handje
  • Boerenkool – 300 gram
  • Limoen – 1 stuk
  • Rode peper – 1 stuk
  • Groene paprika – 1 stuk
  • Prei – 1 stuk
  • Tauge – 125 gram
  • Gember – 2 cm
  • Rode paprika – 1 stuk
  • Koriander – 1 handje

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Lasagnebladen – 8 stuks
  • Pijnboompitten – 1 handje
  • Aardappelen – 600 gram
  • Bladerdeeg – 6 plakken
  • Mihoen – 100 gram
  • Walnoten – 1 handje

Vlees, Vis & Kip

  • Zalm – 160 gram
  • Rookworst – 1 stuk
  • Kipfilet – 2 stuks

Zuivel

  • Ricotta – 100 gram
  • Geraspte mozzarella – 50 gram
  • Geitenkaas – 100 gram
  • Volle kwark – 2 el

Overig

  • Nootmuskaat – 1 tl
  • Kokosmelk – 400 ml
  • Kippenbouillon – 1 blokje
  • Dadels – 125 gram
  • Rode wijnazijn – 3 el
  • Citroensap – 3 el
  • Tomatenpuree – 70 gram
  • Vissaus – 1 el
  • Kokosmelk – 400 ml
  • Linzen – 200 gram

Week 14: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Tomaten – 4 stuks
  • Rode paprika – 2 stuks
  • Avocado – 2 stuks
  • Paprikapoeder – 2 tl
  • Rode peper – 2 stuks
  • Gemalen komijnzaad, paprikapoeder, chilivlokken en korianderpoeder – 1 tl (van alles) of mix voor chili con carne
  • Geschrapte worteltjes – 300 gram
  • Gember – 2 cm
  • Peterselie – 2 handjes
  • Gemalen komijnzaad – 1 tl
  • Courgette – 2 stuks
  • Cherry tomaten – 250 gram
  • Basilicum – 1 handje

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Wraps – 4 stuks
  • Stokbrood – 1 brood
  • Pijnboompitten – 1 handje
  • Risottorijst – 150 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Kipfilet – 2 stuks
  • Gehakt – 300 gram
  • Wokgarnalen (met knoflook) – 200 gram

Zuivel

  • Volle kwark – 4 el
  • Zure room – 125 gram
  • Burrata – 1 bol

Overig

  • Citroensap – 4 tl
  • Sriracha saus – 2 tl
  • Tomatenblokjes – 800 gram
  • Kidneybonen – 200 gram
  • Mais – 150 gram
  • Groentebouillon – 1 blokje
  • Witte wijn – 50 ml


Week 13: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Peren – 2 stuks
  • Hutspot groenten – 500 gram
  • Gekookte rode bieten – 500 gram
  • Paprika – 1 stuk
  • Mix van veldsla en rucola – 100 gram
  • Peultjes – 200 gram
  • Tomaten – 2 stuks
  • Komkommer – 1 stuk
  • Bosui – 2 stuks
  • Limoen – 1 stuk

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Pizzadeeg (incl. tomatensaus) – 1 stuk
  • Walnoten – 1 handje
  • Aardappelen – 350 gram
  • Groentechips – 50 gram
  • Stokbrood – 1 stuk
  • Pandan rijst – 150 gram

Vlees, Vis & Kip

  • Braadworst – 2 stuks
  • Tonijn (uit blik) – 1 blik (160 gram)
  • Kipfilet – 2 stuks

Zuivel

  • Pizzakaas – 100 gram
  • Gorgonzola – 75 gram

Overig

  • Zongedroogde tomaat – 75 gram
  • Groentebouillon – 1 blokje
  • Eieren – 2 stuks
  • Kappertjes – 2 tl
  • Witte wijnazijn – 2 el
  • Sojasaus – 10 el
  • Donkere bastard suiker – 4 el
  • Sambal – 2 tl
  • Kokosmelk – 200 ml
  • Gebakken uitjes – 1 handje

Week 12: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Aubergine – 3 stuks
  • Appel – 1 stuk
  • Courgette – 2 stuks
  • Cherry tomaten – 250 gram
  • Avocado – 1 stuk
  • Citroen – 1 stuks
  • Rood pepertje – 1/2 stuk
  • Koriander – 1 handje
  • Romaine sla – 100 gram
  • Granaatappelpitjes – 100 gram

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Pitabroodjes – 4 stuks
  • Bladerdeeg – 5 plakken
  • Turksbrood –1 brood
  • Paneermeel – 1 el

Vlees, Vis & Kip

  • Rookworst – 1 stuk (100 gram)
  • Gerookte zalm – 100 gram
  • Kipfilet – 2 stuks

Zuivel

  • Kruidenkaas – 75 gram
  • Parmazaanse kaas – 100 gram
  • Ricotta – 100 gram

Overig

  • Falafel – 200 gram
  • Kikkererwten – 200 gram
  • Tahin – 1 el
  • komijnzaad – 2 tl
  • Wijnzuurkool met spek – 250 gram
  • Visbouillon – half blokje
  • Eieren – 2 stuks
  • Tomatenpuree – 70 gram
  • Tomatenblokjes – 400 gram

Week 11: Boodschappenlijst

Groente, Fruit & Kruiden

  • Courgette – 3 stuks
  • Prei – 2 stuks
  • Bloemkool – 1 stuk
  • Kastanje champignons – 250 gram
  • Rucola – 1 zak
  • Rode peper – 1 stuk
  • Gember – 1 cm
  • Limoen – 1 stuk
  • Basilicum – 1 plant
  • Koriander – handjes

Graanproducten, Aardappelen, Peulvruchten & Noten

  • Truffelravioli – 220 gram
  • Zoete aardappel – 2 stuks
  • Basmati rijst – 150 gram
  • Amandelen – 1 handje
  • Cashewnoten – 1 handje

Vlees, Vis & Kip

  • Spekblokjes – 100 gram
  • Garnalen – 100 gram
  • Kipgehakt – 300 gram

Zuivel

  • Parmezaanse kaas vlokken – 90 gram
  • Geitenkaas – 125 gram
  • Buffalo mozzarella – 1 bol

Overig

  • Geroosterde paprika (pot) – 200 gram
  • Zongedroogde tomaten – 100 gram
  • Gele currypasta – 1 el
  • Kokosmelk – 800 ml
  • Vissaus – 1 tl
  • Visbouillon – half blokje