Couscous met worst

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Zoete puntpaprika – 1 stuk
  • Courgette – 1 stuk
  • Citroen – 1 stuk
  • Couscous – 150 gram
  • Worst – 4 stuks
  • Feta – 75 gram

In huis:

  • Rode ui – 1 stuk
  • Knoflook – 1 teen
  • Olijfolie – 3 el
  • Peper en zout – naar keuze

Categorie: Vlees
Bereidingstijd: 20 minuten

Hoe maak je het?

1) Pel snipper de knoflook en rode ui. Snijd de zoete puntpaprika en courgette in stukken. Snijd de citroen in partjes en snijd de feta klein.

2) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de braadworsten rondom bruin. Bak de worsten op gemiddelde temperatuur in 13 minuten gaar.

3) Verhit ondertussen 1 eetlepel olijfolie in een andere pan en fruit de knoflook aan. Voeg de zoete puntpaprika en courgette toe en roerbak gaar.

4) Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Breng op smaak met olijfolie, het sap van een citroen en peper en zout naar keuze.

5) Verdeel de couscous over de borden, gevolgd door de groenten, feta, rode ui en worsten.