Falafel op Libanees brood

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Komkommer – half stuk
  • Cherry tomaten – 250 gram
  • Peterselie – 1 hand
  • Libanees brood – 3 stuks
  • Falafel (spicy) – 250 gram
  • Griekse yoghurt – 5 el

In huis:

  • Knoflook – 1 teen
  • Rode ui – 1 stuk
  • Olijfolie – 2 el
  • Peper en zout – naar keuze
Falafel op libanees brood

Categorie: Vegetarisch
Bereidingstijd: 15 minuten

Hoe maak je het?

1) Pel en snipper de knoflook en orde ui. Was de komkommer en snijd in maantjes. Was de cherrytomaten en snijd doormidden. Pluk de peterselie.

2) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de falafel gaar.

3) Doe de Griekse yoghurt, 1 eetlepel olijfolie, peterselie, knoflook en peper en zout naar keuze in een kommetje en meng door elkaar (nu heb je tzatziki).

4) Verwarm het Libanees brood in de magnetron of in een pan.

5) Beleg het Libanees brood met de tzatziki, falafel, komkommer, cherry tomaten en rode ui. Smullen maar!

Opslaan(1)