Noedelsalade met garnalen

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Rode peper – half stuk
  • Gember – 1 cm
  • Avocado – 1 stuk
  • Komkommer – 1 stuk
  • Limoen – half stuk
  • Groene paprika – 1 stuk
  • Woknoedels – 125 gram
  • Garnalen – 100 gram
  • Sojasaus – 3 el
  • Honing – 1 el

In huis:

  • Knoflook – 1 teen
  • Olijfolie – 1 el
  • Peper en zout – naar keuze
Noedelsalade met garnalen

Categorie: Vegetarisch
Bereidingstijd: 30 minuten 

Hoe maak je het?

Breng een pan met water aan de kook.

1) Pel en snipper de knoflook. Snijd de rode peper in kleine stukjes. Schil de gember en snijd klein.

2) Doe ondertussen de noedels in de pan met het inmiddels kokende water en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af.

3) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit de knoflook aan. Voeg de rode peper, gember en garnalen toe en bak enkele minuten mee. Voeg vervolgens de noedels, sojasaus, honing, sap van een halve limoen en peper en zout naar keuze toe.

4) Verdeel de noedels met garnalen over de borden, gevolgd door de avocado en komkommer.