Gnocchi met gehakt en paddenstoelen

Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • Champignons – 250 gram
  • Rozemarijn – 2 handjes
  • Gnocchi – 500 gram
  • Gehakt – 300 gram
  • Parmezaanse kaas – 50 gram
  • Kook room – 75 ml

In huis:

  • Boter – 1 flinke mespunt
  • Ui – 1 stuk
  • Olijfolie – 2 el
  • Peper en zout – naar keuze

Categorie: Vlees
Bereidingstijd: 15 minuten 

Hoe maak je het?

1) Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in plakken. Pluk de rozemarijn.

2) Verhit een flinke mespunt boter in een koekenpan en bak de gnocchi.

3) Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak het gehakt rul. Voeg de champignons toe en bak enkele minuten mee. Voeg vervolgens de room, de helft van de parmezaanse kaas en de helft van de rozemarijn en peper en zout naar keuze toe en verwarm enkele minuten. 

4) Doe de gnocchi bij de pan met gehakt en champignons en roer goed door elkaar.

5) Verdeel de gnocchi over de borden. Garneer met de overige parmezaanse kaas en rozemarijn.